2024. május 9-10.
CIO HUNGARY

Elindult a regisztráció a 15. CIO Hungary konferenciára! A célcsoportba tartozó klubtagok VIP-meghívójukat CIO Klub profiljuk Meghívók menüponja alatt érvényesíthetik.

2024. május 9-10.
CIO HUNGARY

Elindult a regisztráció a 15. CIO Hungary konferenciára!

A CIO Hungary 2010 óta Magyarország legnagyobb szabású, IT-vezetőknek szóló kétnapos eseménye. A CIO-k legrangosabb hazai szakmai fórumán az informatikai vezetők mellett várjuk az IT-beruházásokról döntő, pénzügyi vagy gazdasági területen dolgozó felső vezetőket is.

Zárt körű konferenciánkra a CIO Klub célcsoportba tartozó tagjainak küldünk VIP-meghívót.

Ha Ön is nagy informatikai struktúrával működő szervezet CIO-ja, IT-technológiai irányítója vagy gazdasági vezetője, iratkozzon fel CIO Klub szolgáltatásunkra, hogy a regisztrációt követően értesíthessük a Bitport jövőbeni CIO rendezvényeiről!

Informatikai megoldásszállítók és tanácsadók munkatársai csak támogató partnereink képviseletében vehetnek részt a rendezvényen.

A konferencián való részvétel a CIO Klub meghívott tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A szervezők fenntartják a lehetőséget a klubtagok jogosultságának elbírálására.

CIO HUNGARY:
A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM MEGERŐSÍTÉSE

Az IT-biztonság egyik alaptétele, hogy mindig az ember a leggyengébb láncszem, de az axióma ma már a teljes vállalati informatikára kiterjeszthető. Megbénul az élet, ha nincs elég szakember, elbuknak a projektek, ha nagy a fluktuáció, de általában is az embereken, felkészültségükön, hard és soft skilljeiken múlik, hogy működik-e a kollaboráció, a távmunka vagy a hibrid munkavégzés.

Az ilyen jellegű problémákat ráadásul az egyre gyorsabban változó világ egymástól is gyorsan távolódó generációival kell megoldaniuk a vállalatok IT-vezetőinek. A tizenötödik CIO Hungary konferencia előadásai és kísérőprogramjai ehhez adnak eszközöket és módszereket.

Keynote előadónk:

Steigervald Krisztián

partner (SteiGen Consultancy), generációkutató

A Generációk harca - Hogyan értsük meg egymást? című könyv szerzője előadásában bemutatja, hogyan változik a társadalom korösszetétele, jövőképe, kommunikációja, vagy akár a tisztelet fogalma és az agy leterheltsége. Ha nem az van, ami eddig volt, az feszültségekhez vezet – a megértés és az elfogadás feltétele, hogy megismerjük az átalakulási folyamat természetét és az egyes korcsoportokra gyakorolt hatásait.

Miről lesz még szó?

TECHNOLÓGIA:

5G, cloud computing, DevOps, digitális transzformáció, elosztott rendszerek, gépi tanulás, hiperautomatizálás, hiperskálázható szolgáltatások, igénymenedzsment, IoT, IT-biztonság, IT-stratégia, lowcoding/no-coding, mesterséges intelligencia, mikroszerviz-architektúra, szolgáltatásmenedzsment, XaaS.

IT-SZERVEZET:

agilitás, belső/külső képzések, elosztott működés, irányítási módszertan, kompetencia, távmunka, tehetségmenedzsment, toborzás.

IT-VEZETŐK:

digitális stratégia, igénymenedzsment, innováció, kommunikációs stratégia, tervezés, üzleti és IT-stratégia összehangolása.

Miért vegyek részt?

ZÁRT KÖRŰ:

szűrt szakmai közönség, Magyarország legjobb és meghatározó szakemberei mind a szállítói, mind az ügyféloldalon.

HATÉKONY:

releváns témákat feldolgozó, magas színvonalú szakmai program keretében egy helyen, egy időben találkozhat az ország legfontosabb nagyvállalatainak informatikai döntéshozóival.

GARANTÁLT:

több évtizedes szervezői tapasztalatunk és korábbi rendezvényeink sikere garanciát jelent a konferencia színvonalára, a közönség létszámára és összetételére.

Legutóbbi konferenciánk

Lehetetlen küldetés

Hotel Eger & Park

2023. május 11-12.

A CIO HUNGARY 2024 FŐTÁMOGATÓJA

A CIO HUNGARY 2024 TÁMOGATÓI

SZAKMAI PARTNERÜNK

Kapcsolat

MINDEN A KONFERENCIÁRÓL

[email protected]

A SZAKMAI PROGRAMRÓL

Dervenkár István
főszerkesztő, Bitport.hu
[email protected]
+36 30 211 4680

A SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉGEKRŐL

Héjjas Ágnes
értékesítési vezető, Bitport.hu
[email protected]
+36 30 924 6966

Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is informatikus, de pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát?

Mi közérthető módon, üzleti szemmel dolgozzuk fel az infokommunikációs híreket, trendeket, megoldásokat. A Bitport 2010 óta közvetít sikeresen az informatikai piac és a technológiát hasznosító döntéshozók között.